Home arrow Články arrow *********
Vojenskyklub.cz | Pátek, 26 duben 2024
KPHVJT
KPHVJ Mordové rokle, z.s.
založený dne 27.11.1999 v restauraci „U vrtule“ ve Zbožíčku u Nymburka.
Třebestovice, Kerská 160, PSČ 289 12
*********
Napsal KAFKA Miloň   
Středa, 20 prosinec 2006

Vážení příznivci veteránského hnutí
 
    Protože jsou mezi Vámi obdivovatelé, sběratelé a činovníci také vojenské a užitkové historické techniky, chtěl bych Vás všechny do nového roku, který se  nezadržitelně blíží, potěšit něčím novým, něčím co-alespoň pokud vím, ještě nikdo neudělal.
 
Oficiálním kalendářem Unie klubů užitkové a vojenské historické techniky ČR.
 
     Po téměř tříletém úsilí, kdy jsem se snažil nějakým způsobem zajistit vydání solidního kalendáře, který by se zabýval pouze vojenskou a užitkovou historickou technikou, což je hlavní náplní naší činnosti, se tato zprvu skoro nereálná myšlenka, nyní podařila zrealizovat.
    Díky společnosti Nová Vize s.r.o. a Nadačnímu fondu U-INVEST, který se tohoto projektu ujal a sponzorsky ho podpořil, se podařilo, alespoň podle mého názoru, vytvořit kalendář na velmi slušné úrovni.

   Rád bych Vám tímto způsobem představil krátký průřez činností a sběratelským  úsilím členů naší organizace. Doufám, že se mi podařilo obsáhnout alespoň z  části, jak jen to bylo v krátkém časovém horizontu tvorby tohoto kalendáře možné, šíří spektra našich aktivit. 
  
 
 
Mgr. Karel Kadlec

president Unie klubů užitkové a vojenské historické techniky ČR
vícepresident Federace klubů historických vozidel ČR

 PS: Kalendář je ve formátu A2 (420x594mm), křídový papír. K objednání na e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo na telefonním čísle GSM.: +420 739 681 798 za 250,- Kč včetně DPH + poštovné a balné.

 

NÁHLED KALENDÁŘE

 

 

 
Poslední novinky

© 2024 Vojenskyklub.cz
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.