Home arrow Články arrow První schůze roku 2014
Vojenskyklub.cz | Pátek, 19 duben 2024
KPHVJT
KPHVJ Mordové rokle, z.s.
založený dne 27.11.1999 v restauraci „U vrtule“ ve Zbožíčku u Nymburka.
Třebestovice, Kerská 160, PSČ 289 12
První schůze roku 2014
Napsal Honza Vojáček   
Neděle, 02 únor 2014

 Letošní první schůze se bude konat v neděli 23.2. od 14:00 V Přerově nad Labem v restauraci U Indiána.

Účast pro členy je samozřejmě povinná. Srdečně zváni jsou jsou i příznivci klubu a lidé kteří by nám rádi cokoliv oznámili. Stejně tak jsou zváni případní zájemci o členství v klubu.

Na programu bude shrnutí loňského roku, informace o testacích a novinkách s nimi souvisejícími, nástin prací které nás čekají v rámci brigád na MR (nutně se musí udělat střecha na trafačce, dále se bude dodělávat střecha a fasáda vrátnice a věci bežné, jako prořez náletů a pod.), dále je již třeba začít připravovat Mordové Rokle 2014 a spoustu dalších věcí souvisejících s chodem klubu. 

Ohledně MR 2014 a organizace této akce se obracejte letos na mě (Trhač) případně na Nikouše, neb to máme letos na berdech my, aby si naši předsedové odpočinuli a mohli se věnovat především chodu klubu, evropským dotacím a pod.

Zároveň si řekneme jaké srazy a akce se letos kde konají a zkusíme tomu uzpůsobit program našich akcí abysme se zbytečně nekřížili. Takže pokud někdo ví o nějaké zajímavé akci, bylo by fajn nám o tom dát vědět.

Případní zájemci si budou moci zakoupit letošní kalendáře.

 
Poslední novinky

© 2024 Vojenskyklub.cz
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.